dimarts, 16 d’abril de 2013

Segona Assemblea FME 16/04/13

En aquesta segona assemblea de la FME, la participació ha estat molt més baixa. Bàsicament, hem estat alumnes de Matemàtiques i Estadística i algun membre del PAS.

Després d'explicar la situació actual (l'Assemblea General de la UPC el divendres passat, l'ocupació del rectorat i el claustre celebrat avui mateix), hem passat a concretar possibles accions de cara a les properes setmanes. Us en deixem aquí més detalls:

- Els dies 23 i 24 d'abril es farà una ocupació general del rectorat i així aprofitar que el dia 24 se celebra el Consell de Govern per seguir fent pressió. Igualment, s'ha proposat anar-hi també el diumenge 21 (el PAS diu que cap de setmana és quan falta més gent) a partir de mitja tarda i dormir-hi. Així s'aprofitaria per fer pancartes pel dia 24.

- Conjuntament amb la resta de facultats i escoles de la UPC es va acordar fer accions coordinades un cop per setmana però caldrà especificar-ho més.

- El dia 25 d'abril hi ha vaga universitària (Alumnat, PAS i PDI). Es proposa fer classes al carrer (encara està per decidir el lloc) i després unir-nos a les movilitzacions conjuntes. Caldria fer-ho saber a tots els professors i professores i convidar -los a que s'afegeixin a la vaga.

- S'ha proposat també decorar la facultat. Un possible tema és el "Circ de l'Educació" i fer pallassos, titelles, etc. Tothom que estigui motivat, endavant!!

Animem moltíssim a tothom a participar en les assemblees i en els diferents actes de protesta! Junts, podem aconseguir aturar els acomiadaments i lluitar per una universitat pública i de qualitat!!

GIRÓ, DIMISSIÓ!

Assemblea FME

1 comentari:

  1. Hay que animar a la gente. Me gustaria mucho entrar y ver toda la facultad de payasos. Me uno y espero que muchos mas. #UPCenlluita

    ResponElimina