diumenge, 7 d’abril de 2013

Primera Assemblea FME 4/04/2013

La primera Assemblea de la FME va tenir un nombre d'assistents considerable per part dels estudiants i del PAS, tot i que l'assistència de PDI va ser ínfima.
Us deixem aquí un resum de les diferents propostes que es van realitzar.

- Cadena humana que vagi de campus nord a campus sud i que talli la diagonal. Proposada pel PAS i organitzada per ells.

- Elaboració de 3 pancartes per penjar a la façana de la FME. Proposada per la Delegació. Es va quedar divendres 5 d'abril per fer-les i dilluns 8 d'abril el PAS s'encarregarà de penjar-les.

- Recollida de signatures per aturar els acomiadaments. Proposada i elaborada pel PAS. A consergeria podreu trobar l'escrit i signar-lo.

- Creació d'un blog informatiu on mantenir informat a tota persona vinculada a la FME. Proposada per la Delegació. Creació i manteniment a càrrec de la Delegació. Però tots els altres col·lectius han de fer arribar tota la informació de la que disposin.

- Empaperem la FME. Proposada per PAS i Delegació.

- Biblioteca al rectorat. Ocupar el rectorat per estudiar: si ens tanquen les biblioteques necessitem algun lloc on complir amb les nostres obligacions. Proposada per la Delegació. Es portarà a altres Assemblees i al CdE per tal de coordinar-ho.

- Classes a la Conselleria d'Economia. Proposada per la Delegació. Es portarà a altres Assemblees i al CDE per tal de coordinar-ho.

- Barça i Camp Nou. Fer alguna mena d'acte reivindicatiu aprofitant l'afluència al Camp Nou durant algun partit del Barça. Proposada pels estudiants. PAS i Delegació la portaran a altres Assemblees i al CdE per tal de coordinar-ho.

- Concentracions a Plaça Sant Jaume. Concentració de PDI, PAS i estudiants de la UPC un dia per setmana, durant cada setmana en forma de protesta. Proposada per la Delegació. PAS i Delegació la portaran a altres Assemblees i al CdE per tal de coordinar-ho.

- Respondre email del rector. Acabem amb la Girocràcia. Proposada per Delegació. La Delegació ho portarà a altres Assemblees i al CdE per tal de coordinar-ho.

- Despertar al PDI. El PDI està conscienciat individualment però no hi ha moviment col·lectiu. Cal que els alumnes vagin a convidar-los a les Assemblees i a incitar-los a  moure's al finalitzar cada classe. Buscar professors disposats a fer classes al carrer.


Si no fem res abans de l'1 de maig, farem tard!


Assemblea FME

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada